mitt nya örhänge


Köpte detta jättefina örhänge idag av superduktiga Annie och Josse! De hade hur mycket fina smycken som helst, men plånboken känns lite tunn nu om man säger så.

nya shorts på g

Hade projektarbetsdag idag så nu jävlar tog jag tummen ur röven och gjorde klart lite shorts. Det satt fint hos samvetet!


Storlek 32 (i jeansstorlekar) skulle tro att det är ca 38 i vanliga. 300 :-


Ingen storlek angiven, men skulle tro att det är ungefär samma som de övre. 300 :- SÅLDA!


Storlek 30 (ungefär lika stora som de andra två, storlekarna varierar ju mellan märkena) 300 :-
SÅLDA!

För att köpa ett par, kontakta mig genom bloggen, facebook, mobilen (0722137028) eller mailen ([email protected]). Ställ gärna frågor om ni undrar något!

världens finaste


Jag älskar er

helgen


Innan träningen i fredags följde jag med Elion hem en sväng och umgicks med honom och Flammis. De skulle ut senare och satte på festmusik... Sen blev jag depp, för då blev jag helt plötsligt festsugen.

Efter träningen ringde Julia och två minuter innan tåget hoppade jag av för vi bestämde oss för att vi inte alls skulle sitta hemma och ruttna. Med lånade kläder, lånad dricka och lånade pengar blev det en riktigt bra kväll trots en del ledsamheter. Roligaste Palace någonsin ska jag tala om!

Igår var vi hos mormor med alla kusinerna för att ha lite mysigt julbak. MUMS
Lördagskvällen slutade med deeptalk vid en sjö med en fin vän.

Nu drar jag till Öland för att avsluta helgen där. PUSS OCH KRAM

we run this motherfucker

Åkte med Amilia till skolan idag, men vår lektion var inställd så hon, jag, Tora och Fabian hängde på Fiesta över en mysig fika tills nästa lektion började. Diverse saker som pungljud diskuterades. SOM VANLIGT

Haha förbannar min egna glupskhet en del när jag till och med RÅKADE äta så många sura godisbitar igår att hela min käft är helt sönderfrätt.. Dock trodde jag detta skulle bli världens bästa bantningskur, men har förstås vräkt i mig en hel del ändå. Men whatever, hellre fet och lycklig än smal och olycklig. (Haha brukar dra den när jag inte ska ha dåligt samvete)

Efter skolan följde Johannisen med hem för deeptalk, kladdkakemys och filmtittande. JÄTTEMYSIGT

Har minsann städat en massa nu och ska göra en stor ansträngning för att vara lika duktig och minsann plugga till provet i morgon. Får se hur det går med den saken. PUSS och hej, leverpastej


Haha randombild från i somras. Endast för att jag är så dålig med kameran och för att jag inbillar mig att inlägget ska bli "roligare" såhär.


skola idag


Snygga raggsockor va?

Haha fy fan, var så jävla trött idag på morgonen att jag låg och snoozade mellan 05 och 06.15.. Fast fan vad soft att jag skippade åttatåget ändå, för nu behöver jag inte röra mig en meter. Älsklingsjohannis kommer och hämtar mig, WOHO Dessutom slipper jag svenskan. Sitter rätt fint

Ska bli skitkul att gå till skolan idag. Eller det är det alltid, men nu har vår lilla Mergim blivit frikänd så nu får vi äntligen träffa honom igen! FINT

Förövrigt går jag liksom till halv fem idag, men what the fuck. Man ska inte klaga. Har ju ändå världens bästa klass

PUSSSS & KRAM

ass


Djamila levererar sköna låtar som vanligt.

nytt


Den här skönheten blev min idag för endast 149 :- NÖJD

dagens





dagens





slut


Bra låt.

Är helt slut efter praktiken. Har vart ute med Johanna en sväng och myst. Nu tänkte jag försöka ta mig upp till duschen och sedan krypa till kojs i min nybäddade säng. ♥

praktik


Ska börja dra mig mot praktiken. Ha en bra dag!

blev lite fest ändå


Efter en heldag med familjen blev jag lite festsugen ändå. Jag som tyckt att det skulle bli så skönt att sitta hemma en hel helg. Det är nämligen fest 500 meter från mig, HÖGST. Så i sista sekunden bestämde alkisen sig för att gå ut och festa lite i alla fall. Ses imorgon. Ha en fin lördagskväll! PUSS

filmtips


Efter träningen (som förövrigt faktiskt gick skitbra) åkte jag hem, åt taccos och mös med familjen. Vi har kollat på den här filmen nu och den måste ses!! Sann historia om en flicka som levde med sin nomadfamilj i öknen som sedan blev supermodell. Hemsk film om hennes liv helt enkelt. RIKTIGT BRA

Nu ska jag krypa ner hos lillebrorsan. PUSS

guten morgen


Såhär ska jag se ut idag hade jag tänkt. Köpte skjortan på Bikboks rea i onsdags, hur gutt som helst!

Förövrigt har jag en hel timme till att göra ingenting, Johannajävel försov sig och jag skulle åka med henne.. Men det är ju bra för då kan jag ju till exempel städa klart mitt rum eller blogga eller något.

Slutar vid tolv idag. Rätt gutt, men ska träna vid sex och jag orkar inte åka hem emellan.

Nu ska jag dunka musik för nu har familjen åkt HEHE, ses sen.

tisdag


Har haft en jättetrevlig dag. Sexsnack på praktiken (som vanligt), muffinsbak med mamma och sånt där mysigt.
Är helt slutkörd dock, så snart blir det sängen.

heeeeeeeeeei


Skulle lägga upp bilder från helgen, men eftersom mitt internet har bestämt sig för att bråka med mig idag gör jag det imorgon istället. SÅ ni får en bild på mig från idag istället.

Har vart ute en sväng med Johanna nu. Som vanligt varenda kväll typ. Myspys

Sängen nu kanske? Somnar snart sittande.

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


Så jävla fin låt. Lyssnar på denna när vi står på lagret varenda gång. Fast mest får man höra på Henkes sämre imitationer av Lars Winnerbäck.

Kom hem från praktiken för en stund sen och är aptrött. Man hinner ju inte speciellt mycket när man kommer hem precis, men det är så jävla värt! Älskar att vara där. Även att det inte alltid är så jävla kul så älskar jag mina jobbarkompisar. Så jävla bra är de!

förfestbilder















Äntligen lyckas jag ladda upp bilderna sen i helgen! Det var nämligen så att Aqve och hennes kompis Anni kom till Kalmar. Sjukt kul att träffa dem!! Blev förfest hos Julia och en utgång på Bistro innan det var dags för dem att åka hem.


Taio cruz feat. flo rida - hangover


Sjukt skön festlåt, haha synd att ingen håller med mig..

fest hos felicia och filip




















Efter hårvisningen gick vi bort till Felicia och Filip som hade fest. Jätterolig kväll, tack hörrni! Har tyvärr bara bilder sen vi tjejer förfestade, de andra gick inte att visa. Men ett par hade jag ju i alla fall!

lisas hårvisning






Efter jobbet sprang jag till tåget för att åka till Emmaboda igen med Jullan och kolla på Lisas hår- och modevisning. Så fin hon var! Dock är jag ju inte den skarpaste på att ta bilder.. HEHEH


hard work


Tog mig upp sjukt tidigt igår, för fick jobba även då. WOOP WOOP, det går bra nu!

precis ett sånt här inlägg ni längtat efter

Jag vet hur sinnessjukt tråkiga inlägg utan bilder är, men jag har inga nya. Jag tror jag är världssämst på att använda min kamera. Hade ändå med mig den i helgen, men glömde liksom att ta och så var jag för ful osv. MEN jag tänkte ändå att det var för dött här.

Tror jag berättade lite om fredagen, men i lördags och söndags hade jag jättemysigt med världens finaste kusin. Blev en hel del deeptalk på verandan med taccos, vin och annat smått och gott.

Vaknade upp och degade resten av dagen framför TVn. Tog en SKÖN dusch och söndagen fortsatte hemma hos Lisa med bästa tjejerna och en jävla massa pizza.

I måndags passade jag min lillebror, sen tog jag bussen till Mikaela. Var mest ute och gick och diskuterade framtidsplaner osv. Sen blev det lite soffmys med Johanna och Alfons.

Igår var det simhallen med mamma och Axel som gällde. Sedan var det inventering på H&M som gällde, kul faktiskt! Man tryckte ju i sig en del godis HEHE. Tog bussen till gammelmormor för övernattning. Så mysigt att sitta och prata med henne om allt möjligt. Var även där halva dagen idag och nu ska jag försöka ta tummen ur röven och göra lite shorts. Var ju ett tag sen liksom.

GRATTIS till dig som läste igenom, du har inget liv. HEHEHOHOHAHA

RSS 2.0