jätteroligt inlägg

Har inte hunnit uppdatera något, kom nyss till Jessica och nu tänkte vi ha det lite mysigt. Igår var det träning och utgång som gällde. Haha, Elion hade förfest utan att han ens kunde gå ut sötisen. Hur trevligt som helst! Sen drog resten av oss till Palace, ensamma om att inte klä ut oss. Jätteroligt där faktiskt.
Men nehe, nu ska jag vara lite social. Uppdaterar mer imorgon.

någon som är intresserad av jeansshortsen?




Nu är mitt andra par shorts klara! De är ett par ganska små storlek 30, någon som är intresserad? Kontakta då mig via bloggen, facebook, mail ([email protected]) eller mobilen (0722137028).

Jag säljer dem för 300 kr!

(Mitt projektarbete om någon missat det)

SÅLDA!

hjäääälp

Känns som att jag tar upp samma saker här jämt och har liksom idétorka.. Vad vill ni ha mer av? VA VA VA?

really don't know


Skön låt jag nyss hittade. MUMS

fiestamys och annat


Haha orka se så bitter ut bara för man ska städa..

Haft världens mysigaste dag! Började med att jag, Millisen och Tora bestämde oss för att vi inte kunde gå till engelskan och åkte till Fiesta för en massa god fika och lite tjejsnack. Hur mysigt som helst!

Skolan gick snabbt, tog tåget hem. Träffade på Annie och Sofie vid busshållsplatsen, så stod där och snackade sex med dem i en timme haha. (För er som inte känner mig blir jag helt lyrisk så fort sex kommer på tal. INGA detaljer glöms om jag får bestämma!!)

Men nehe, nu är det städning som står på schemat. LITE tråkigare..

hey ya


Sjukt soft låt. När jag var liten funderade jag väldigt mycket på hur han kunde hitta folk som såg likadana ut som han själv. SKÖN var jag

wednesday


Sjukt chill och rolig dag. Hur långt hål som helst, som innehöll cafeteriahäng, en jävla massa fika, sextalk och skratt. Fick också sluta en timme tidigare. SJUKT GUTT Nu har jag proppat i mig en jävla massa mat. Sen blir det.. sängen?

WOHOOOOOO


ÅHHH, blev plötsligt så hög på livet! Fick nyss sms av världens finaste och i helgen ska vi vakta hennes pappas hus mitt ute i skogen och bara ha det mysigt med vindrickande och annat sånt där trevligt. Var så längesedan vi umgicks bara vi två, så ska bli SJUKT kul!!

Plus att på fredag ska jag ut med Jullan, hennes killkompis + någon mer. Kommer ha världens bästa helg!

i högtalarna just nu




Måste fortsätta vara rastlös om dagarna så att jag faktiskt lyssnar på låtarna folk lägger upp. Här är tre godingar jag fyndat de senaste dagarna som slits ut flitigt!

ny jacka


Tiggde till mig denna jacka av mamma idag på Miljöstationen. Diggade den lite. Hade hellre haft en tråkig svart dock, men denna var lite småcool. Tråkigt att den luktar second hand och att den förmodligen inte vill bli tvättad, men jag överlever väl. Nöjd är jag i alla fall.

ready steady go


Nu drar jag till praktiken. Ses vid sextiden.

jeansshorts, intresserad?




Nu är mitt andra par shorts klara! De är ett par ganska små storlek 30, någon som är intresserad? Kontakta då mig via bloggen, facebook, mail ([email protected]) eller mobilen (0722137028).

Jag säljer dem för 300 kr!

SÅLDA!

världens gulligaste aqve!


Åh kolla vad fint Aqve skrev om mig och mina shorts idag på hennes blogg! Blev så himla glad!! Sånt här gör verkligen ens dag och man blir så himla taggad på att fortsätta med det man håller på med.

Kolla in hennes blogg, den är sjukt bra och hon har skitcool stil!

frågor + svar

Fråga:

Jag har märkt att du gör shorts. Asså gör du allmänt då? till folk som vill liksom?
Om man är intresserad? :D
Publicera detta gärna i bloggen så man ser!

Svar:

Svaret är JA! Trodde jag varit tydlig med detta, men man kan aldrig vara FÖR tydlig. Självklart får vem som helst köpa shortsen jag gör. När jag gjort ett par nya lägger jag upp dem på bloggen och då får vem som helst kontakta mig för köp. Sen får ni gärna ge önskemål om storlekar, tvättar, utseende osv. Eftersom jag köper plaggen second hand innan jag gör om dem kan det dock vara svårt att hitta exakt såna just DU vill ha, så därför lägger jag upp dem, sen får VEM SOM HELST köpa dem. Hoppas jag var tydlig nog denna gång och ställ gärna frågor om något är oklart :)



Fråga:

Vart ligger miljöstationen där du köper dina jeans som du gör till shorts ?:)

Svar: Miljöstationen ligger i Emmaboda. Vet inte riktigt vart du bor, men de flesta emmabodabor vet vart det ligger. Om du vill ha beskrivning så säg till! Har även köpt på Human Bridge som ligger inne i stan i Kalmar :)

turtleduvs


Snodde finaste låten av finaste Djamila. Eller coolaste kanske jag mer skulle säga, men fin är hon också.

Stannade hemma från praktiken idag busig som jag är. Nej men jag mår faktiskt lite dåligt idag och så tycker jag lite synd om mig själv. Måste i alla fall ta tummen ur röven och göra klart två par shorts!

bilder sen igår






























Kvällen började med förfest hos Amilia. Efter det körde hon oss till Felicia så fortsatte festen där! (Dock inte så länge för min del.. hehe)

Tack för igår allihopa i alla fall!!

dagen efter sådär

Haha med löven i håret och sminket kvar sitter jag nu här vid kvart över fem och nyvaken. Fy satan, det här är den värsta bakfyllan jag någonsin haft, hoppas inte detta håller i sig för då dör jag!!

Jag som hade tänkt göra klart två shorts idag. Får se hur det blir med den saken när man knappt orkar sitta vid datorn.. (DÅ vet man att det är stora problem hos mig)

Tog faktiskt lite bilder igår, tänka lägga upp dem snart om de är bloggbara!

halloweenfest + fest


Drar på Halloweenfest hos mormor nu haha. Sjukt seriös utklädnad verkligen..
Sen blir det fest hos Flisan med gamla gänget. Haha kommer vara ensam utklädd, gutt!

frukost på sängen


Vaknade svintidigt och tänkte att jag kunde anstränga mig lite. Så efter brända mackor och en störande lillebror lyckades jag till slut. Lisa uppskattade frukosten trots att det var tidig(?) morgon.

skolfoton





lil wayne


Haha var överambitiös idag och tog med minneskortet till skolan för att jag skulle kunna blogga.. Så visar det sig att datorerna inte har någon kortläsare. FAIL

Hade endast projektarbete idag, sjukt gutt. Därefter hängde jag i skolan med Jullan och sen blev det en sväng på stan.

Annars har jag tränat ragga, sjukt jobbigt!! På vägen hem hämtade vi upp Lisa så nu planerar vi att vräka i oss ostbågar. SOFT

we found love in a hopeless place


ÄLSKAR VIDEON!! Så sjukt jävla sinnessjukt bra! Sådär kul ska jag också ha med min pojkvän. Exakt ett sånt förhållande jag ska ha.

SJUKT FIN VIDEO

nya nitar


Svängde in till stan en sväng innan jag tog tåget hem för att köpa lite nya nitar. Tre olika sorter den här gången!

today


Vaknade en halvtimme innan jag skulle dra till bussen idag. Hur gutt som helst, hann inte duscha eller så. Mest därav pannbandet.

Rätt slapp dag förövrigt. Hängde med Johanna en sväng efter skolan. Båda två låg och sov i varsin del av soffan. Trevliga.


stökig garderob


Haha tyvärr låg begäran på insidan av garderoben. Så här stökigt och ihoptryckt är vanligtvis mitt rum, det råkade bara vara städat idag. Får väl dock stå för att garderoben inte blivit något vidare städad sen vi flyttade hit.
SCORE

mitt rum










Haha egentligen hatar jag allt med mitt rum nu för tiden utom skåpet, klädstången och fönstrena.. MEN eftersom jag är överlycklig över att ni äntligen börjat kommentera lite (och att jag nyss städat) tänkte jag att jag kunde visa. Så ja, här inne spenderar jag en hel del timmar i mitt liv.

Och du som kommenterade, definiera garderob. Vill du att jag ska visa några plagg eller hur menar du? (Är inte alltid den vassaste kniven i lådan, if you know what I mean..)

i was a virgin. WAS


Haha, kände att jag var tvungen att dela med mig av det SJUKT ROLIGA klippet Anton visade mig häromdagen. Har inte skrattat såhär mycket på länge. OBS! Glöm inte att läsa texten.

en liten väskis också


Just det! Köpte även världens finaste väska för endast 25 riksdaler. Dock kan jag nog inte skylla på någon annan än mig själv vad gäller hur ful jag får väskan att framstå på bild. Heja mig

miljöstationen


När mamma hämtade mig vid tåget drog vi oss direkt vidare till miljöstationen. Där fyndade jag dessa tre! Känns rätt gutt, nu är det bara att börja jobba!

dagens outfit


Kul att man är så himla fotogenisk.. Jaja, såhär såg jag ut idag på praktiken i alla fall. I ren klädångest klippte jag på två minuter sönder min jeansshorta. I LIKE


lat tjej


Anledningen till att jag är så här glad är att jag ska röra på fläsket ute i kylan. eller?

Ska ut på en liten kvällspromenadis med Lallan. Trevligt värre. Minus kylan och ansträngningen. HEHE

praktik today


Såhär ser jag ut idag. Haha det var nämligen mamma som köpte shortsen. Sötisen vägrade att jag skulle sälja mitt första par.. Men det är ju hur gutt som helst för mig att bli betald för att få ett par nya shorts!

Praktik idag, slutar vid sextiden.

Nu, frukoooost

gårdagens och dagens shopping


Blus, H&M


Världens coolaste kängor som förövrigt nyss blev överkörda med bilen, skönt.. scorett
kommer de ifrån i alla fall om någon undrar.


Plommonlila läppstigt, Maybelline (midnight plum)


Efter att ha letat över hela Växjö hittade jag äntligen en vinterjacka jag ville ha på Rågårds!

växjö idag igen


Haha blev en runda till till Växjö idag, men med mina föräldrar. Mest för att ta tummen ur röven och köpa vinterjackor. Trevlig söndag. Snart kommer Johanna och kanske Felicia för lite mys!

växjö




Blev roadtrip till Växjö med flisan igår (+ filip och adis som inte ville vara med oss).
Shopping, god mat och en Felicia är ju inte fel, jättemysig dag!

första plagget klart!


Nu är mitt första plagg klart och såhär ser de ut! Säljer dem nu för 350 kr, så om någon
är intresserad, kommentera detta inlägg, maila mig på
[email protected]
eller ring mig på 0722137028. Det är först till kvarn som gäller!

SÅLDA!

it was dark and i was over, until you kissed my lips and you saved me


Nya jeans. Ny frilla som visserligen inte syns så bra. Den här mysoutfiten hade jag på  mig idag. Tror jag ska köpa sånt läppstift på lördag med, fast aningens mer lila.

Rolig dag i skolan, det uppskattas. Har ju världens finaste som förgyller dagarna!

Har inte bestämt mig för om jag ska trotsa bitchmammas beslut om rumsstädning eller om jag vill ha fred här hemma än. Det återstår att se. Annars har jag tänkt göra klart mina shorts och sen kommer Johanna en sväng.

Hejdå, har som sagt lite att stå i.


Projektarbete


Som projektarbete har jag valt att göra om second hand-kläder till försäljning. Tog tummen ur röven idag och köpte på mig två par jeans och lite nitar till att börja med. Har nu suttit med de här i 2,5 timmar och de är INTE FÄRDIGA. Ska nog göra lite mer slitningar på högersidan och sätta nitar över hela vänstersidan. Funderar även på att bleka dem. Har inte bestämt mig.

Haha ni kommer nog få en hel del tjat om detta på bloggen, har nämligen tänkt använda den som ett av försäljningsställena!

Nu förtjänar jag i alla fall lite bloggläsning. Puss och kram

trött tjej

Praktik idag och igår. Tog bussen till Färjestaden igårkväll för att mysa lite med farmor och farfar. De är fina de!
Fick reda på att jag ska vara med på inventeringen mellan 06.45 och 22.00, hur fett är inte det? CASHFLOW hehehh

Skola imorn då, ska faktiskt bli rätt nice. Som städerskan sa "vilket NICE läppstift du har" Okejdå, det är bara roligt när man berättar det för övriga personalen. Rätt internt liksom. Och detta var fett random dessutom.

Hejdååååå

myssöndag








Tillslut kunde jag snylta bilderna. Världens mysigaste dag med världens finaste. ♥

helgen


Lite drinkmys i fredags med Becca och Julia innan vi drog oss till Palace, mysigt! 
Rolig kväll på Palace sen med, men inget utöver det vanliga.

Drog mig vidare till Lisa igårkväll med, men tåget var inställt och fick vänta en timme
på taxi. Godis & filmkväll blev det i alla fall när jag väl var framme. Mysigt och lökigt
som det brukar liksom heheh.

Skördemarknad med mormor + familjen en sväng idag, sen en liten roadtrip med Johanna
och Flisan med picknick vid en sjö. Det sitter inte helt fel en tråkig söndag. Tror bestämt
att jag kommer sno deras bilder sen med.

BRA HELG, PUSS

party and party and party

Jullan och jag bestämde oss nyss för en fet utgång imorgon. Ska se om Lisafisa vill med också. Är fett pepp, blev så jävla festsugen. Jag som tänkte ta det lugnt i helgen hehe.

Den här snyggingen kommer ju dit också. Får se om vi hinner med honom eller inte. Kul ska det bli i alla fall.
Men först ska jag bränna lite kalorier på raggan med Anja. LÅTER SOM EN FIN FREDAGSKVÄLL


sektionsfoto


Idag hade vi QVÖS-tjejer skolfoto. Vi ville ju så desperat vara med i katalogen liksoooom.

Förövrigt har det vart en ganska chill dag i skolan. Roadtripade med sex sköna tjejer in till skolan dessutom. Rätt chill det med. Hehe dock slutade skoldagen med ett fett magknip och till sist fick jag ta med mig skammen in till toaletten.

Annars har jag lökat här hemma och tyckt synd om mig själv. Funkar väl.

becca 18










Majas bilder. Hade ingen kamera!

I fredags efter ett lökigt träningspass sminkade jag mig snabbt på tåget för att skynda vidare till Becca.
Raggardusch (okej, sånt man inte talar högt om) och ombyte, sen blev det att hinka. Trevlig förfest!

Vidare till Palace och Günter. Haha så sliskig.. Men det var rätt kul faktiskt. Kan inte riktigt bestämma mig, men jo, det var kul. Är nog lite festsugen igen. Kanske får bli något i helgen, men bara kanske.

QVÖS



















Första QVÖS-festen i torsdags var sjukt lyckad! Det började med en fet förfest för oss 13 tjejer. Presentation, ölkubb och skönsång var en del av allting.

Vid 11-tiden ramlade SÖS-killarna och lite annat folk in. RIKTIGT ROLIG KVÄLL

Jag och Felicia slutade sovandes i Kalles källare. myselimys

en sån där härlig dag

SJÄLVKLART har jag inga bilder att dela med mig av, men jag har haft en skitbra dag i alla fall.

x roadtrip med discobilen till kagg med milla, amy och maja.
x sling & klipp
x donken med tre av dem
x EN lektion
x chill med julia och amy
x ännu en roadtrip med de förstnämnda tjejerna + mcdriven

antal cm hår borta: 10
antal cheeseburgare: 5
antal skratt: 398176


RSS 2.0