kärleksdag

Dagen har faktiskt varit skitbra! Vi hade någon kärleksdag & den började med film i aulan - Linas kvällsbok.
Efter det skulle vi dansa, sjunga & spela med någon afrikan, haha mycket skratt iaf!
Sen blev det kärleksprat med bobbby, haha. Han idiotförklarade mig hela tiden (som vanligt).
Lunch sen och efter den pratade någon Mia. Hon var skitcool, haha!
Sen lyssnade vi på Millas mamma om könssjukdomar osv, fick massa kondomer av henne med.
Och till sist gjorde vi hjärtan på bilden. Skön dag!

I kväll solade jag & Johannie på Allegården. Haha, solariet var helt cp & jag fick lägga i pengar flera gånger innan det funkade! Det får bli att sola lite till nu inför sommaren så man blir lite brun! Men en litenliten skillnad blev det iaf.


(bild sen sandra någon gång)

Förresten, i morgon börjar jag vid 11! skööööönt.

pussss

aviiiis

Nu är jag riktigt avundssjuk! För Jessica, Sandra & farmor (tror jag det var) har varit i Finland i helgen!
Finlandsfärjan är ju hur sjukt rolig som helst.. Måste åka den igen, härliga minnen därifrån!




jessica simpson

Jag blir så arg! Läser överallt om Jessicas viktökning. Låt henne vara! Hon får väl se ut hur hon vill, och jag tycker hon är riktigt snygg med några extra kilon! Alla måste faktiskt inte vara pinnsmala, kan inte folk inse det någon gång?



Någon som håller med?


skolan

Nu sitter jag i datasalen. Har haft en lektion idag, haha. Rätt chill! Legat ute i solen hela dagen typ. Det börjar bli rätt varmt nu. Men visst, rätt segt att sitta här hela dagen utan att göra något. Nu har jag, Lisa & Johanna skrivit ut hur många bilder som helst, haha. Blir väl att sätta upp dem någon dag. Skitfint.

Bussen går om en timme typ.. segt.
heeeeeeeeeeeeejdå


söndag

Min dag har varit sämst. Den blev lite bättre av filmtittning med Hampus. Vi kollade på tre filmer, haha! Det var kul iaf, inte varje dag man umgås längre om man säger så.

varför blev allt så fel? vi skulle ju kämpa oss igenom det här. det skulle vara du och jag. v

godmorgon

Min dag började klockan 06.30. Varför? Jo, jag sov hos Lisa i natt & hon skulle till stan så jag var tvungen att åka hem vid sju, haha. Det var inte skönt att stiga upp om man säger så..

Igår kväll bakade vi massa muffins & kollade på oc. Första säsongen, sjukt längesen man såg den! Och den är så bra.

Nu ska jag snart ta en dusch när jag orkar, och sen har jag inga andra planer för dagen än.
pussssssss

god morgon

God morgon. Nu har jag fixat mig lite, ska snart cykla till bussen. Jag orkade inte stiga upp idag (som vanligt.) Fick tvinga mig själv.. Det fick iaf bli mjukisar idag, så jävla skönt!

Hade inte så mycket att säga, haha. Men nu måste jag köra. Ut i kylan & snön.. Det suger.


ont i fossingen

Dagen började med badminton, det var helt okej. Sen kollade vi på Romeo + Julia, den hade varit bättre om de pratade lite normalare. Det är ju knappt man förstår vad de snackar om. Sen var det matte. Bobby idiotförklarade mig 178 ggr för att jag verkligen inte fattade de där jävla ekvationerna. Suckade & skrev osv. Sa att han skulle ringa mina föräldrar och säga att jag skulle ha hjälp med honom i matte efter lektionerna och sånt. Fan, han var galen typ. Tillslut fattade jag & då berömde han iaf mig lite. Hoppas på att det inte blir någon jävla hjälpmatte, för det orkar jag inte med.

Sen var det lunch & efter det samhäll. Vi satt bara och lyssnade lite halvt. En stund senare tog jag tåget till Kalmar. Gick upp på stan och tog ut pengar. Kom på att det var torsdag & att lilla Anisa jobbar på torsdagar, så tog en snabbis in på hm & hälsade på lite folk, sen hittade jag henne. Jätteglad att se henne igen. Så söt bland barnkläderna, haha:)

Sen blev det bussen till sjukhuset & frysa min vårta. usch! Skitont, kan knappt gå. Hoppas den blir bra nu! (Jag är äcklig, jag vet.) Jag var glad att jag hann med tåget hem också, annars hade jag fått vänta en timme till.

När jag kom hem blev det att äta massa pizza, mums! Annars har jag inte gjort något speciellt. Klippte Christian lite nyss, så jag får lite cash, det är alltid bra att ha :)

Nu är jag sugen på oboy, hejdå!

typ bajsdag

Min dag började underbart. När jag hade borstat mina tänder var det 7 min tills min buss skulle gå! Fick slänga på mig kläderna, springa till cyklen, inse att jag inte hade ngn ficka att lägga mobilen i. Det fick bli fickan på min kofta..
Cyklade iaf som en idiot, och min mobil ramlade ur fickan, fångade den i headsetet, men då ramlar den jävlen av! Försökte bromsa, men insåg att mina bromsar inte fungerade? mysko. Efter ett tag fick jag hoppa av i farten & sen springa ca 100 meter & tillbaka för att hämta mobiljävlen. Sen cykla som en idiot resten av vägen. Bussen kom direkt efter jag kom till busshållsplatsen, tur eller vad?

Direkt efter det var det uppsats på engelska som gällde. Min sög tror jag. Aja. Resten av dagen var chill.
Sista lektionen var det cabare som gällde, vi kom på en del!

Nu ska jag ta en dusch, pussss.

I'm dissappointed at myself.

fittväder

Idag vaknade jag & var jättetrött, snoozade liten stund. Man var inte direkt piggare på att stiga upp när man såg snön ute.
Fan också! Det här suger så hårt. Kan det aldrig bli vår på riktigt?

I vilket fall var inte dagen så jätteseg idag. Samhäll hade vi knappt ngn eftersom projektorn inte ville funka & för att Daniel är bäst. Sen blev det engelska, fick G+ på nationella & det är jag nöjd med. I morgon har vi ju uppsatsen i engelska med, fanfanfan. JAG ORKAR INTE! Aja, engelskan idag var rätt chill.
Efter den var det en seg mattelektion. Vi började med jävla genrepet inför nationella & jag fattar inte typ.. Så satt & gjorde ungefär ingenting.

Lunch - fisk, potatis & kall sås. Min och Lisas favorit typ, haha! Inte bra, men gott var det.

Sen gick jag & Lisa till folkan, där var det bio: Flyga drake. Den var helt okej, så skönt att slippa skolan lite. Jag är så sjukt skoltrött. Efter filmen redovisade jag & Jenny vårat teknikarbete. Vi sög, men med Anders låga krav så tyckte han att det var bra, haha. Anders är tufff:)

Den här veckan suger. I morgon är det nationella - uppsats i engelska, på torsdag samhällsprov (eftersom jag var borta när de andra hade prov), & på fredag har vi skitsvårt grammatikprov i tyska. Kill me..

Efter skolan körde jag till Emmaboda o så, det var ruuligt.
Nu sitter jag här & gör absolut ingenting, förutom lyssnar på deppig musik.

pusshej

måååndag

Usch, orkade knappt gå upp idag. Men dagen blev iaf riktigt chill, tur det!
Började med historia, maaange hade inte damp på oss idag iaf. Sen blev det musik. Jag, Lisa, Johanna & Hanna ska göra en dans tillsammans. Idag orkade vi inte, så vi satt ute & solade ist. Det börjar minsann bli lite varmt!

Sen var det lunch, och efter det blev det biologi. Som vanligt orkade inte jag & Johanna koncentrera oss, så vi dampade inte alls sönder!

Lisa, jag, Ville, Fredde & Anton var inte alls feta & gick till Victoria sen.. Det blev en pommestallrik för min del.
Sen gick vi till fenix & köpte varsen biskvi.. omg.

Efter det har min dag varit skitseg.



T-shirt : Gina
Jeans : H&M


våfflor & biiil

Idag har jag kört massa bil, & det tycker vi om! Ätit våfflor också, smaaaalis.

det här suger hårt, shalalalalala. & jag orkar inte vika ut mina känslor på bloggen just nu, hejdå.

festelifest

När jag var klar med rummet började jag färga mitt hår. Det skulle bli brunt, kollade på kartongen sen - total black.. Nu mera kan ni kalla mig emo :( Mitt hår är jättesvart. Aja,det var bara att fixa sig och så, sen KÖRA BIL till fecce. Okejdå, jag sög lite, men jag blir bättre och bättre. När jag kom dit var det iaf lite folk där, senare kom lite till. Det blev en jättetrevlig kväll, tack för den!

























Här fick ni se lite bilder med, orkar inte ladda upp fler, haha.
pussss




ommöblerat

Igår var jag väldigt duktig. Jag städade nämligen hela mitt rum jättenoga & möblerade om det. Det tog mig flera timmar..


prao på h&m

Jag vet, jag suger på att uppdatera. Men iaf, min vecka har bestått utav massa jobb, på h&m, mums!
Det har varit riktigt roligt kan jag säga! Alla på hm är så snälla & trevliga. Det var även två andra som praktiserade, Johanna & Anisa. Kul minsann! Kommer sakna alla jättemycket, och var nästan lite ledsen att jag slutade idag(a) Jag är tönt, jag vet. Jag kommer iallafall och hälsar på!

Gick på stan en stund innan jag tog tåget hem idag. Det blev en kjol från Monki, underkläder & hårfärg från H&M & en vitrödrandig lite större t-shirt från gina tricot, mums på det.

Min fredagkväll har förövrigt sugit, dåligt humör, sur mamma & inget att göra..
Aja, i morgon är det i alla fall fest som gäller, och det ska bli jättekul!
Ha en bra helg,


prao på h&m

Jag vet, jag suger på att uppdatera. Men iaf, min vecka har bestått utav massa jobb, på h&m, mums!
Det har varit riktigt roligt kan jag säga! Alla på hm är så snälla & trevliga. Det var även två andra som praktiserade, Johanna & Anisa. Kul minsann! Kommer sakna alla jättemycket, och var nästan lite ledsen att jag slutade idag(a) Jag är tönt, jag vet. Jag kommer iallafall och hälsar på!

Gick på stan en stund innan jag tog tåget hem idag. Det blev en kjol från Monki, underkläder & hårfärg från H&M & en vitrödrandig lite större t-shirt från gina tricot, mums på det.

Min fredagkväll har förövrigt sugit, dåligt humör, sur mamma & inget att göra..
Aja, i morgon är det i alla fall fest som gäller, och det ska bli jättekul!
Ha en bra helg,


söndagkvällll

Just nu håller jag på att måla mina naglar, det blir fransk manikyr, me like! Förövrigt längtar jag tills i morgon. Får även sova lite längre, muuuuums. Dagen kommer nog vara ganska lugn, eftersom det är måndag, men det blir nog kul. Har ganska höga förväntningar, he-he.

Får se om det blir någon dansträning after work eller inte, Molllebolle har inte hört av sig än. Aja, jag tar i alla fall tåget hem senare, men de flesta dagarna kommer jag nog sova hos Josefine. Det ska bli trevligt.

Hela veckan ska jag gå och spana in nya kläder & bikinis! Det ryktas om att de skulle ta fram bikinisen i veckan, mumsmumsmums! Då längtar man till sommaren ännu mer.

Hareeee

lördagmorgon

Jag är uppe tidigt, as always! I mitt hus är det lite svårt att sova eftersom ingen kan hålla käften efter sju på morgonen ungefär. Dessutom är jag jätteförkyld, jobbigt att sova dåå. Satte iaf igång med att locka mitt löshår för en stund sen, och det var jättejobbigt. Efter det åt jag frukost med mamma som kom hem från jobbet.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, för om några timmar tar jag bilen till emmaboda (stolt), sen tåget till Nybro.
Blir att träna lite dans i mejan. Vet inte vilka som är med idag, men jag behöver träningen, kan inte koreografin sådär jättebra, men det får det bli ändring på nu!

Direkt efter träningen tar jag tåget tillbaka till Emmaboda, för jag ska bowla med min släkt, efter det blir det kalas. Inger fyller nämligen år, så grattis! (Vet dock inte om det är idag)

När kalaset är slut ska jag åka till Lisa. Villlemannen kommer också vara där, och vi ska sova hos henne inatt.
Det ska verkligen bli kul, var ett tag sen vi tre umgicks nu.

Ha en bra daaaaag
/R

friday night

Hej, jag är så sjukt uttråkad. Det är fredagskväll & jag är uttråkad? illa..
Har sån lust att hitta på något helt sjukt kul, vet inte riktigt vad bara!

Dagen började iaf med stress, för jag kom på att jag skulle hinna med bussen vid halv åtta,
eftersom jag inte orkade gå i snön enda upp till bussen!
Väl i skolan var det nationella i engelska, kill me! Jag kommer faila stort på läsförståelsen,
men på hör kändes det rätt bra? det här är helkonstigt, brukar ha svårt för hör, men lite lättare för läs.
Aja, får väl se hur det blir med det.

Efter det har dagen varit helchill nästan. Jag & Lisa hade pannkakstävling, 8 var fick vi i oss, sen tröttnade vi på att spricka, höhö. Det var iaf gottt!
Bestämde mig iaf för att ha godisförbud tills sommaren? Får väl se hur det går med den saken,
men försöka kan man ju alltid, moha!

Efter skolan ringde jag iaf till banken om sommarjobb, upptaget.. :(
Sen ringde jag till prästen, men han var på konfirmationsläger, och det var jättedålig teckning, så jag skulle ringa lite senare. När jag väl gjorde det var mobilen avstängd, a good sign? hahha. aja, jag ger inte upp, någon gång måste han ju svara!

Just det, papprena har kommit nu,så idag fick jag köra på vägen för första gången! Hahah, det gick sådär om man säger så.. Känns som att jag var lite nervös, då jag fick flera motorstopp & en gång glömde jag blinka med bil bakom mig.. Aja, jag blir väl bättre! I morgon ska jag köra till Bowlinghallen, höhö, akta er!

Nehe, nu var det väl allt i guess.
Ha en bra fredagskväll, för det har inte jag. pusssssssss


12 mars 2009

HEEEEY GEEKS!
Lisa påminde mig att min blogg är tråkig & att hon snart slutar läsa, jag vet, jag suger på att uppdatera!
Igår åkte jag iaf tåget in till Kalmar direkt efter skolan, Molle & Michelle mötte mig, sen gick vi till Jenny/Kagg
& tränade dans, jätteroligt verkligen! Mamma hämtade mig vid stationen, vi köpte godis, mums! Great, jag som skulle banta..  Ajaa, jag suger, det är bara att inse!

Igår kom även jag och mamma överens om att jag skulle skita i skolan idag, haha. Riktigt skönt att få sova lite längre o så! När jag vaknade så hjälpte jag minsann mammsen att städa lite, sen blev det att duscha & fixa sig lite.
Vi åkte in till Kalmar vid 1-tiden. Vi skulle frysa min vårta, jag vet, F-F-FREEEEESH! men så äre iaf. Det gjorde jävligt ont.
Den känslokalla kärringen bara skärde mig i foten som fan, & jag dog typ. Sen kom det där superkalla på den med:(
Aja, hoppas den går bort snart dåva. Ska in om två veckor igen, paaaain.
Efter det gick vi iaf på stan och kollade i massa affärer, jättemysigt. Köpte en vit klänning, så hoppas den är fin. Har inte testat den som den ska vara riktigt än, har inte orkat. Men det blir nog bra.

Nu borde jag egentligen städa, för mitt rum ser förjävligt ut & Molle ska komma till mig imorgon & sova här.
Vi ska hämta henne i emmaboda vid 4tiden tror jag det var. Det ska bli jättemysigt minsann!

På lördagen ska jag åka och bowla med min släkt, & sen kalas, fun! noooot.
Får se om det händer något sen på kvällen, hoppas!
Jag har planer på att åka till Nybro på söndag med, fårse hur det blir med den saken.

MEN VET NI? :D Måndag - Fredag är min prao på HM, längtar röven av mig! Kom och handlade osv!
Blir väl en massa träning den veckan med tror jag, vi måste iaf, för det är uppvisning snart, funfun!

Nehe, det här var nog allt, vad jag kommmer på just nu. Blev ju endel ändå.
Haaaaare

lite fest hos jennyfer

Igårkväll åkte jag & Lisa till Jennyfer. Det var lite fest där och så, jättetrevligt.
Tack för den kvällen!
Synd att det slutade lite illa bara :/

Här kommer i allafall några bilder!









Sen kom iallafall Lisas mamma & hämtade oss, så sov jag där.
Idag var vi jättesega, sen ikv har jag varit ute & gått lite med mamma osv.
/R

måndag

Helt slut när jag blev väckt idag, försov mig, great! Skyndade mig som fan & hann till busse i tid minsann!
Dagen började med mentorstid, sen seg historia. Jag & Lisa sattoch pratade bort hela lektionen som vanligt, historia suger! Sen blev det musik, chill. Lunch efter det, och sen väntade en låååång fysiklektion.
Jag, Micke & Ida skulle jobba med ngt shit, typ skulle debattera nästa lektion, så vi måste kunna lite, och vi hann inte ens med att läsa allt, haha. Men det var rätt chill. Sen blev det muntliga nationella i svenska, det gick iaf okej. Men hoppas minsann på VG!

Efter skolan har jag inte gjort ett piss. Försökte fixa sommarjobb, telefontiden hade slutat för en kvart sen..
Ringde till simhallen för att boka spinning, självklart var det fullt, jag suger röv.

Imorgon åker jag till Nybro efter skolan, mums:)
& på fredag blir det fest minsann, är så jävla taggad! Festsugen som fan, och jag tror det kommer bli riktigt kul!
/R


plastparty med mammsen, haha

Efter en jävligt god carbonara hos Erikas mamma idag, kom mammsen och hämtade mig.
Vi åkte till Linda på plastparty. Det var segt, men mammas vänner är iaf trevliga!
Vi skulle tydligen åka på något spa snart, fan vad nice. De ville självklart ha med mig,
eftersom jag är bäst.

Imorgon är det skola & jag har inga kläder, jag får gå naken..
/R


lisa&erikakväll

Igår åkte jag & Lisa till Erika som sagt. Väl där var hon inte hemma(?) haha. Men hon kom sen efter typ en kvart ;)
Vi bestämde oss ganska snabbt för att cykla till Victoria och äta pizza (kan jag aldrig sluta? nej)
JAG skjutsade båda två, och det var jävligt jobbigt! Jag & Lisa delade iaf på varsen Roger special, godaste.
Lisa & jag upptäckte dessutom att äckligaste gubben har börjat jobba på Victoria, nooooo!:(

När vi hade ätit färdigt skulle vi cykla hem, Lisa skulle skjutsa.. det gick inte överdrivet bra om man säger så, så Reis var snäll och skjutsade hem oss:)

När vi kom hem började vi äta massa godis osv & kolla på tv, jättemysigt. Senare blev det massa wii och mycket skratt!
Sen somnade vi väl vid halv fem eller något, haha.
Väldigt trevlig kväll måste jag säga!


Här får ni en bild på mig & Lisa när vi praoade på Victoria, mycket roligt hade vi den veckan!
/R

RSS 2.0