time to go


Haha snyggt att jag bara bytt ut skorna och tröjan från igår. Men det vet ingen. Dessutom är det här min typiska "jag vet inte vad jag ska ha på mig-outfit".

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Elma

Hej gumsi, tänkte bara fråga ifall du fortfarande har de där shortsen kvar? puss

2012-01-15 @ 12:46:12
URL: http://licinaelma.devote.se
Postat av: aqve

svar: ja det är jag och tre tjejer i klassen som gjort dom :) gå gärna in o gilla oss på facebook "tisha uf". ja absolut annars kan jag ju alltid skicka ner till söta emmaboda, det är nämligen en till tjej därifrpn som vill ha en. eller om det blir krångligt får du en när vi ses :) tusen pussar!

2012-01-16 @ 01:21:44
URL: http://aqve.blogg.se/
Postat av: aqve

svar: absolut, vilken storlek vill du ha? jag har medium på mina och det är den minsta storleken vi har och på mig är den oversize! sen kan du ju också klippa till den till ett snyggt linne om du vill! :) jag vet inte hur mycket frakten kostar, men man kan posta på ett sätt så att du betalar frakten när du hämtar ut paketet. men eftersom det bara är en t-shirt lär det ju inte bli så överdrivet dyrt, det är ju inte så tungt liksom. :)



men om du överför 150 kronor till vårt konto så kan jag skicka iväg den till dig så fort som möjligt, kan smsa dig kontonummret om du fortfarande vill såklart! hör av dig! :) puss gumman!

2012-01-16 @ 18:25:30
URL: http://aqve.blogg.se/
Postat av: aqveee

skickade en jättelång kommentar till dig nyss, hoppas du fick den :) annars säg till hehe! puss :*

2012-01-16 @ 18:27:03
URL: http://aqve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0